ANDHOL - Webbyrå med fokus på funktionalitet
ANDHOL

Referenskunder

Nedan visas ett antal utvalda referenskunder som ANDHOL producerat webbtjänster åt. Syftet är att visa på den bredd av tjänster som går att beställa från ANDHOL, allt från en oerhört enkel statisk sida till ett komplext administrationssystem för den dagliga driften av webbplatsen.


Backgårdens Bygg

Backgårdens Bygg

ANDHOL har producerat en dynamisk webbplats åt företaget Backgårdens Bygg, webbplatsen uppdateras helt och hållet via ett administrationssystem. Sidan har även en intern del som fungerar som ett intranet för de anställda som kan sitta utspridda på ett stort antal byggplatser.

http://www.backgardensbygg.se/

 

 

 

 

 

 


IF Friskis&Svettis Trollhättan

IF Friskis&Svettis Trollhättan

ANDHOL har producerat ett dynamiskt Administrationssystem som är anpassat för verksamheten som de lokala Friskis&Svettis föreningara bedriver. Systemet innehåller allt från en grafisk editor för hantering av egna sidor till verktyg för schemahantering, nyhetsbrev, mailutskick, administration av funktionärer, gästböcker och bildarkiv m.m.

Detta administrationssystem går även att variera med avseende på design och layout samt specialanpassa funktioner till. Ytterligare föreningar som valt denna lösning är Friskis&Svettis föreningarna i Helsingborg, Eskilstuna, Katrineholm, Lidköping, Linköping, Ängelhom.

Ytterligare information kring de administrationssystem som ANDHOL tillhandahåller finns på sidan:

http://www.administrationssystem.se/

http://www.trollhattan.friskissvettis.se/


Backoffice Scandinavia

Backoffice Scandinavia

ANDHOL har producerat en dynamisk webbplats åt företaget Backoffice Scandinavia, ett företag som tillhandahåller konsulter, programvaror, utbildningar samt arbetar med certifieringar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Sidan har ett komplett administrationssystem där innehåll och struktur uppdatera från. Som hjälpmedel finns en grafisk editor där formatering av text, bilder, tabeller och länkar kan ske.

Sidan har även kompletterats med ett antal funktioner för exempelvis anmälan till seminarium, möjlighet för besökare att registrera sig och ladda ner demoversioner av programvara med mera.

http://www.backofficescandinavia.se/


Internationalisering i Fyrstad AB

Internationalisering i Fyrstad AB

ANDHOL har producerat en statisk webbplats åt konsultföretaget Internationalisering i Fyrstad AB.

Då företaget Internationalisering i Fyrstad AB är verksamt inom en rad olika länder återfinns översatta versioner av hemsidan på ett flertal olika språk.

Sidan är enkel layout och designmässigt, fokus ligger på tillgängligheten och att besökare från olika nationer och med olika kompetenser kring hemsidor skall kunna ta del av innehållet på ett enkelt sätt.

ANDHOL samarbetar även med Internationalisering i Fyrstad AB inom IT-området och bistår med kompetens kring inköp samt konfiguration av datorutrustningar.

http://www.fyrstad.se/


Kontakta gärna ANDHOL för mer information kring tjänster och produkter.

Länkar
Kontakt
För ytterligare information om företaget samt dess tjänster, kontakta ANDHOL på adressen:
info@andhol.se