ANDHOL - Webbyrå med fokus på funktionalitet
ANDHOL

Sökmotoroptimering

Marknadsföring på Internet har blivit allt viktigare i takt med att konkurrenterna blir fler. Samtidigt har sökmotorerna fått en allt större betydelse. I dagsläget använder större delen av användarna sökmotorn Google för att leta upp informationen användaren söker. Att ha en placering högt upp bland sökresultaten är därför mycket viktigt.

Det finns flera sätt att påverka hur sidan rankas hos sökverktygen, och de kan delas in i två kategorier, båda mycket viktiga för resultatet. Först har vi off-site-optimering som innebär att man ser till att många kvalitativa sidor länkar till sidan, och använder relevanta ord i länken. Den andra kategorin, on-site-optimering, handlar om att optimera sidans innehåll så att den passar sökmotorerna. Det senare innebär oftast en hög tillgänglighet även för vanliga besökare, och det är detta som Andhol kan hjälpa dig med. Vi tar tillsammans fram vilka sökord som skall leda till din sida, och designar sedan din sida därefter. Då denna optimering sker redan i designen av hemsidan blir priset mycket lägre än om optimeringen skulle utföras av tredje part vid ett senare tillfälle.

Referenser

Lindahls Urmakeri - webbshop med klockor
Här har den interna länkstrukturen setts över, och en helt ny struktur har byggts upp. Tillsammans med ökat textinnehåll så har både besökarna och sökmotorerna mycket enklare att hitta i utbudet. Besöksantalet har här mer än fördubblats efter genomförd optimering!

http://www.lindahlsurmakeri.se/

Länkar
Kontakt
För ytterligare information om företaget samt dess tjänster, kontakta ANDHOL på adressen:
info@andhol.se